Biblioteca Escola Tarragona


Ja tenim preparades "Les maletes viatgeres". Què són?. Us ho expliquem.


Cada maleta portarà una carta per a les famílies:

“Hola, famílies!
Des de la biblioteca escolar, aquest curs, iniciem un nou projecte:
Les Maletes Viatgeres
Què és una maleta viatgera?
És una maleta que viatja per les cases de tots els nens i nenes de l’escola, compartint el que hi ha en el seu interior amb les famílies.
És un servei de préstec molt especial:
o    L’objectiu principal és fer de la lectura una activitat compartida entre nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, germans, germanes... per tal que el nucli familiar llegeixi, parli, comenti i somiï.
Del seu contingut l’alumnat ha de triar els llibres i/o material que vol llegir, mirar, escoltar... (un, dos o tots). Això dependrà de cada alumne.
També hi trobareu una llibreta per si voleu escriure, de manera voluntaria, comentaris, resums o fer dibuixos. Hi podeu participar tant pares com alumnes.
I una altra llibreta per elaborar un conte viatger, que durarà tot el curs. Estarà fet entre tots els nenes i nenes de cada classe. El primer el començarà, els següents aniran seguint el fil i l’últim l’acabarà. També s’hi podran posar il·lustracions.
Com es podrà aconseguir aquesta maleta?
Cada classe tindrà una maleta i cada divendres un dels vostres fills la portarà a casa. La tindreu fins el dijous de la setmana següent, dia en que caldrà retornar-la a l’escola. Teniu 6 dies per a compartir-la amb els vostres fills i filles. És molt important que la torneu el dia que toqui, un altre nen o nena l’està esperant, i que cuideu molt el material que conté.
Com farem el seguiment de la maleta?
El divendres abans de marxar, el nen o nena  que se l’emporti, posarà un gomet a la graella que restarà penjada a la classe.
Condicions d’ús:
Les condicions són ben senzilles, fer-ne un bon ús i cuidar-la com si fos vostra.
Com sempre, tenim el convenciment de que aquest projecte necessita de la vostra col·laboració activa i engrescadora. Junts, escola i família consolidarem l’hàbit lector i endinsarem les criatures en l’aventura i el plaer de llegir.
Esperem que aquestes lectures compartides us agradin i us animin per continuar llegint en família.
                                                                                  La Comissió de biblioteca”.https://goo.gl/photos/RrttHhEJeiQUbfr88
https://goo.gl/photos/eeS6MMsJ6x9v2GWG7